Aseman toimijat esittäytyvät: Kirsi Voutilainen

Heippa! Olen Kirsi Voutilainen, pian riihimäkeläinen viestinnän ammattilainen ja kolmen koiran emäntä. Olen ollut Hyvän Olon Aseman projektissa mukana sen alkutaipaleelta ja auttanut kasaamaan pakettia pystyyn. Pääpaino on ollut viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä, mutta toki hommaa on riittänyt monella saralla. Sitä nimenomaan etsinkin työltä – monipuolisuutta. Asemaprojektissa mukana oleminen on ollut erittäin antoisaa ja on ollut ihana tehdä työtä joka istuu omaan arvomaailmaan niin hyvin.

Jatkossa tulen jatkamaan aseman erilaisten viestintätehtävien parissa, järjestän asemalle tapahtumia sekä vastaan tilavuokrauksista. Toimin Hyvän Olon Aseman facebook- ja kotisivujen pääpäivittäjänä ja yleishääräjänä 🙂

Jatkossa minun on tarkoitus jatkaa toimintaa yrittäjäpohjaisesti, ja sen jälkeen tulen tarjoamaan myös muunlaisia palveluita ja tuotteita viestintäosaamisen lisäksi. Odotan kovasti, että pääsen toteuttamaan eri osaamisen osa-alueitani jatkossa myös ammatillisessa mielessä harrastamisen lisäksi. Hyvän Olon Aseman kahvilasta löytyy esimerkiksi myynnistä pieni valikoima käsintehtyjä, uniikkeja, kierrätysposliinista valmistamiani koruja.

Tavataan aseman tapahtumissa – ja somessa!

Kevättalvisin terveisin,
Kirsi

P.S. Minut tavoittaa aseman asioissa parhaiten sähköpostitse osoitteesta info@hyvanolonasema.fi!