Palvelut

Hyvän Olon Asema Tuusulan Jokelassa tarjoaa useat erilaiset hyvinvointipalvelut yhdestä paikasta. Olemme koonneet tarjolle valikoiman eri tyyppisiä, toisiaan täydentäviä palveluita. 

Hyvinvointipalveluiden lisäksi asemalla toimii kahvila,
joka on avoinna arki-aamuisin klo 6-10.

Oletko kiinnostunut toimimaan osana hyvinvointiyhteisöä ja tarjoamaan palveluitasi Hyvän Olon Asemalla? Viikkovuokralaisia emme tällä hetkellä pysty ottamaan lisää, mutta yhteistyötä on mahdollista tehdä myös erillisten hyvinvointitapahtumien muodossa. Lisätietoja sähköpostitse info@hyvanolonasema.fi.

Aseman palvelut

Hieroja Jari Mikola

Klassinen hieronta, urheiluhieronta,
intialainen päähieronta

Jari Mikola
p. 040 709 6955
www.mikolat.fi

”Pidän kovasti Jokelan asemarakennuksen hengestä ja myös ideasta, että erilaisia terveys- ja hyvinvointialan toimijoita kootaan saman katon alle. Hieron Hyvän Olon Asemalla tiistaisin ja keskiviikkoisin.”

Lue Jarin koko esittely täältä

TS-Psykoterapialvelut

Paripsykoterapia, perhepsykoterapia
Tarja Södergård
tarjasode@gmail.com
040 969 1375 (ei tekstiviestejä)
www.tspsykoterapiapalvelut.com

”TS-Psykoterapiapalvelut tarjoaa psykoterapiaa sekä muita neuvonta- ja ohjauspalveluita, elämän kriisitilanteiden, ihmissuhdeongelmien, sisäisten ristiriitojen ja erilaisten elämänkokemusten käsittelyyn. Tarjoan myös eläinavusteista psykoterapiaa. Olen asemalla tavattavissa tiistaisin ja keskiviikkoisin.”

Lue Tarjan koko esittely täältä

Lymfatassut

Lymfaterapia
Kaisa Hankilanoja
lymfatassut@gmail.com
p. 040 507 0051 
www.facebook.com/lymfatassut

”Hyvän olon asemalla tarjoan asiakkaille ihanaa, tehokasta, ja rentouttavaa lymfaterapiaa torstaisin, suurella sydämelläni.
Asemalle päädyin kohtalon kautta, ja olen todella innoissaan tulevasta yhteistyöstä, ja mitä kaikkea hyvää se tuokaan mukanaan.”

Lue Kaisan koko esittely täältä

Psykoterapiapalvelu Kehotieto

Psykoterapia, kehotietoisuus- ja stressinhallintakoulutukset,
MBB (Mind-Body Bridging) -kurssit, työnohjaus
Tarja Ryynänen
tarja.ryynanen@kehotieto.fi
p. 041 516 3496
www.kehotieto.fi

”Toimin asemalla maanantaisin ja perjantaisin. Psykoterapiatyön lisäksi teen työnohjausta ja koulutan stressinhallintaa, vuorovaikutustaitoja ja kehotietoisuutta, teoriassa ja käytännössä. ”

Lue Tarjan koko esittely

Psykofyysinen fysioterapia, 
Fascia method
 -kehonhuoltotunnit
Marjaana Haverinen
haverinenmarjaana@gmail.com
p. 050 373 3779
www.facebook.com/rutistus

”Olen psykofyysiseen fysioterapiaan suuntautunut fysioterapeutti. Työssäni punaisena lankana kulkee ajatus siitä, että keho ja mieli ovat jatkuvassa vuorovaikutuksessa keskenään, jolloin tunteet, ajatukset ja tuntemukset vaikuttavat kehomme toimintaan ja tapaamme liikkua. Olen tavattavissa asemalla torstaisin.”

Lue Marjaanan koko esittely

Aseman kahvila
Sari Putkonen
sari.putkonen@outlook.com
p. 040 759 7020
Facebook.com/aamukahvila

Tervetuloa Aamukahvilaan!

Tarjolla pientä hyvää suolaista ja makeaa.

Olemme myös tapahtumapaikka. Tapahtumista tiedot kahvilan Facebook-sivuilla.

Haluaisitko sinä pitää kerhoa tai kokoontua porukkasi kanssa meillä? Tai haluaisitko kertoa harrastuksestasi aamukahvilan kahvittelijoille? Ota yhteyttä, kahvila on meidän yhteinen tapahtumapaikka, jossa katto on korkealla ja seinät leveällä; monenlainen toiminta on meillä sallittua ja toivottua.

Kahvila avoinna arkisin 6.30 – 11.00.